XBuddyz : Misi cipta dana backup RM25,000 untuk raya 2017.

Salam sejahtera.

Suatu ketika dulu saya pernah buat review tentang modus operandi “Kerja Hantar Email dari rumah Pn Maznah”, ramai yang berterima kasih pada saya atas review tu. Kemudian muncul pula MyBC & Charity ID. Ramai juga yang sempat buat duit, termasuk saya (admin) yang buat CharityID. Kemudian ianya berkubur. Ianya berkubur sebab 1 perkara. Nanti saya share dihujung sharing nih.

Kali ini saya nak share tentang Xbuddyz. Seperti biasa kalau dihujung pembacaan ni anda rasa ianya berbaloi, rebut peluang cepat. Jangan fikir terlalu lama. Tapi kalau anda rasa ianya tak berbaloi jangan join lah. Seperti biasa saya bagi review ikut pendapat dan penilaian saya sahaja. Terpulang kepada penilaian masing2.

Baik, terus kepada Xbuddyz.

Program Xbuddyz ni saya jangka akan meletup-letup dan dapat sambutan dalam waktu sekarang nih sebab tak lama lagi nak puasa & raya. Memang orang suka sangatlah program yang membantu sesama marhaen macam nih. Maklumlah semua perlukan bantuan nak meredah Ramadhan & Syawal tahun 2017 nih. Kalau ada peluang buat duit extra RM1k, RM2k dengan modal rendah pun dah cukup bagus. Ini kan pulak kalau sasaran untuk hari raya adalah RM25,000. Modal Rm40.

YA, SAYA INGAT AWAL-AWAL.. Ada 2 kerja yang WAJIB buat kalau nak dapat income 5 angka sebelum raya dengan XBUDDYZ nih.

  • Keluarkan Modal RM40. (Sekali sahaja)
  • Dapatkan 4 orang rakan join komuniti XBUDDYZ ni.

Itu jer, lepas tu tugas anda hanya duduk diam check duit dalam akaun.

Program Xbuddyz ni BUKAN  MLM, bukan jual produk dan BUKAN berbentuk PELABURAN. Ianya Bukan perniagaan pun. Konsepnya simple “tolong menolong sesama ahli”. Lebih kurang macam MyBC & CharityID dulu. Tetapi diubah suai sedikit supaya lebih efisien.  Anda boleh join dengan bermodalkan RM40 sahaja. Dan sekali modal sahaja. Duit modal RM40 yang anda keluarkan sebenarnya membantu orang lain, yang mempunyai matlamat yang sama iaitu mahu membantu dan mahu dibantu. Kemana duit RM40 anda pegi? Lihat rajah kat bawah.

Anda bantu orang lain diawal penyertaan. Anda juga akan dibantu bila tiba masa anda. Yang hebat nya anda akan dibantu sehingga pendapatan 5-6 angka. Dengan modal RM40. Hebat.

Faktor modal pun rasanya harga mampu. Tak sampai RM50 pun. Hanya RM40. Kalau sebelum ni MYBC dan CHARITYID RM50 & RM60. Jadi modal dah semakin kurang.  Dan tugas anda hanya promosikan link anda untuk dapatkan minima 4 orang. Setiap ahli yang anda perkenalkan anda dapat bonus RM10. Jadi logiklah, 4 orang dah pulang modal.

Selepas dapat 4 orang, tugas penting anda adalah pastikan/bantu 4 orang dibawah anda ini dapatkan 4 orang mereka. Dekat sinilah timbulnya masalah yang “membunuh” program MyBC dan CHARITYID sebelum ni. Kebanyakan peserta tidak faham gerak kerja program. Pastikan anda tidak melakukan kesilapan ini lagi. Jadi dengan XBUDDYZ ini kita cuba atasi semua masalah yang akan membunuh program. Selepas anda dah join,

JANGAN DAFTARKAN ORANG PASIF.

JANGAN DAFTARKAN NAMA SENDIRI LAGI.

JANGAN DAFTARKAN NAMA ANAK / BINI / SUAMI / SEDARA MARA

Jangan la buat-buat bodoh. “kata cari 4 orang jer lepas tu duduk diam, so saya daftarkan anak, bini, mak, atuk”. Lepas tu saya duduk diam.

Memang sebenarnya program macam XBUDDYZ ni ada SpillOver & AutoUpgrade dan anda boleh duduk diam, tetapi jika semua orang yang join bersikap macam ni, maka inilah faktor yang akan “membunuh” program. Sasaran takkan tercapai. 

Jadi, dapatkan 4 orang downline anda secara iklan ke public, tak susah pun kalau anda letakkan usaha sungguh2 dalam masa 24 jam pun anda dah dapat 4 orang. Kena ada teknik. Group saya GandaNiaga.com berkongsi teknik pantas ni. Jadi ingat.. jangan main tipu. 4 orang downline anda mesti yang aktif. Ini sebenarnya untuk kebaikan semua orang.

Program-program ala-ala kutu ni sebenarnya realistik dan logik DENGAN SYARAT tiada yang mengharapkan SPILL OVER. Konsepnya boleh mengharap kalau anda dah buat kerja anda.

Saya tak segan silu mensarankan jika anda bukan jenis yang nak mencuba, jenis tak nak berusaha supaya tak payah join XBUDDYZ nih. Sebab hujung2 nanti anda yang kecewa sebab nak tunggu Spill Over nya lambat. RM40 lebur.

Tapi bagi yang ada rasa nak ubah keadaan, sanggup buat sedikit usaha, saya akan ajarkan tekniknya untuk dapat 4 orang downline anda dalam masa 24 jam. Heck.. !! Ada ramai marketer kat luar sana yang jual produk, jual servis, cari pelangan untuk harga yang jauh lebih mahal. Saya sendiri marketer online yang jual barang rumah berharga beribu ringgit setiap hari. Takkan lah anda yang nak cari pengguna yang ada modal RM40 nak putus asa begitu jer? Tapi nak RM25,000 untuk keluarga beraya kan? Kena cuba la bro..belajar. Ilmu tu lagi bernilai. Gagal cemana pun anda dapat ilmu.

Nak start? Daftar FREE sini dulu. Dah daftar saya akan WhatsApp personally.

Info detail boleh tengok KAT SINI