Seminar Sehari Bina Usahawan Tanpa Modal.

Wasting

Campak duit kecik, dengan harapan dapat duit besar. Kebanyakan mereka yang online hari ini buat perkara ni. Kononnya kalau rugi pun sikit, takde la terasa sangat. Tapi bila di congak-congak dah banyak juga yang dibiarkan hangus. Ada juga yang kata, dia berjaya dapat balik balik semula modal.

Tapi yang dia tak perasan adalah dia dah menghabiskan masa yang bernilai untuk buat promosi dan iklan hanya untuk sekadar dapat balik modal RM10. Adakah cukup dengan balik modal? Adakah itu dikira berjaya? Kos masa dan tenaga tak perlu ambil kira? Namun apapun nasihat yang kita bagi, mereka akan cuba juga. Bila dah cuba, duit dah hangus dan dah penat buat promosi, barulah berhenti.

Apakata anda buat perkara yang pasti dan tiada risiko. Bagaimana jika saya ajarkan kepada anda kaedah buat income RM3000-RM16000 SETIAP BULAN TANPA MODAL..!! Tanpa perlu anda keluar modal walau RM10 pun..!! Bukankah ini lebih baik? Bagi mereka yang di area KL/Selangor (kita ada peserta dari Johor pun) yang berminat boleh hadirkan diri ke
Seminar Sehari Bina Usahawan Tanpa Modal yang akan kami adakan pada 02/04/2016 (Sabtu ini). Di Kajang, Selangor. Bermula jam 9.30 pagi hingga 3 petang. Yuran adalah PERCUMA dan makan/minum disediakan. Dan diingatkan, ianya terhad kepada 30 orang peserta sahaja.
Jangan anda mengeluh untuk hadir ke seminar ini. Jika anda mahu mengubah status kewangan, mahu langsaikan hutang, mahu gaji kedua, mahu tambah pendapatan, mahu beli macam-macam, inilah usaha anda yang berbaloi. Anda mesti hadir seminar ini kerana:
• Seminar ini sebenarnya bernilai RM399. Tawaran PERCUMA ini sementara sahaja.
• Ilmu dalam seminar ini adalah ilmu usahawan, jadi anda boleh gunakan untuk apa juga jenis produk atau perniagaan.
• Anda tiada risiko kerugian, malah anda akan dapat “formula” PERCUMA.
• Anda hadir, maka anda memang mahukan pendapatan 5 angka sebulan. Anda sudah buat langkah pertama yang betul. Orang yg hanya fikir tapi tak bertindak, takkan kemana.!
• Anda akan belajar Kaedah Rahsia dan Teknik Terkini yang belum diketahui umum. Kaedah pemasaran biasa2 pun ada..
• Tamat seminar anda dah boleh terus buat duit. Anda sudah ada jalan untuk duit besar..!!
• Potensi pendapatan yang lumayan. Anda nak RM1500 sehari pun tiada masalah. Suka hati anda. Dan dengan kaedah dan formula yg diajarkan. Ianya jadi sangat mudah. Lebih menarik lagi, pendapatan yang anda dapat BERTERUSAN setiap bulan. Ini baru hebat..!!
• Seminar ini bertujuan membentuk JUTAWAN untuk tahun 2016. Anda boleh pastikan ianya ANDA..!! Platform dah betul.. !!

Sekarang anda sudah tahu, anda wajib rebut peluang ini dan hadir ke seminar ini. Taip “Nama Penuh” dan “No IC” untuk tempah tempat, hantarkan WhatsApp/SMS ke 012-3004300.

Atau KLIK DISINI untuk terus daftar secara online..

Kami tak mintak duit anda.. malah kami nak bantu anda dapat duit, tapi anda perlu hadirkan diri..

Maklumat lanjut akan dihantar kemudian. Jumpa anda disana..!! InsyaAllah..

 

Tips dapat barang FREE

Nak Tahu?   Jeng..jeng..jeng..saya bagitahu ya
Mungkin ada yang dah tahu
Jadi saya nak kongsikan di sini kalau-kalau masih ada lagi yang belum tahu  :P..!,  (Banyaknyer  perkataan ‘Tahu’….hehehe)
Bagaimana nak dapatkan goodies tanpa bayaran di internet ?
 
Sambil-sambil kita bersosial di FB, Insta dan tweet tu, rajin-rajinkanlah jari-jemari anda untuk mengisi butir-butir anda seperti nama dan alamat, kemudian tunggu sahaja ‘sesuatu’(bukan surat hutang :P) sampai di rumah anda. Tak perlu bayar apa-apa.
 
Dibawah ini adalah antara free item yang pernah saya dapat, ada lagi sebenarnya seperti sampel perfume, kotex, berus gigi SYSTEMA Lion,pencuci pinggan mangkuk JOY dan banyak lagi….
 
Lazy
 
 
Bestkan!!,… dapat Percuma jer, siapalah yang tak nak.
 
Boleh jimatkan bajet kewangan kita kerana kadang-kadang item percuma  yang anda dapat adalah barang-barang keperluan yang wajib anda beli seharian.
Okaylah,sebenarnya apa yang saya nak kongsikan disini adalah bagaimana saya dapat semuanya ni secara percuma. Mudah sahaja nak dapat.
 
Biasanya syarikat yang mengeluarkan produk baru, mereka akan terlebih dahulu mengeluarkan sampel-sampel percuma untuk diberikan kepada pengguna tanpa bayaran. Jadi anda hanya perlu isi butiran anda dan hantar pada mereka secara online sahaja. Dimana saya nak isi?
 
Kalau anda ada facebook like page dibawah ni kerana mereka akan sentiasa update info terkini berkenaan dengan sampel-sampel percuma dan macam-macam lagi promosi setiap hari. Hanya perlu pergi pada pada link yang diberikan.Apa-apapun baca terlebih dahulu terma dan syarat sebelum ke langkah yang seterusnya ya.http://www.facebook.com/malaysiafreebies

Sekarang dah tahukan, jadi bolehlah  mulakan misi anda hari ini dan  Selamat mengumpul free item sebanyak yang mungkin..hehehe

-hadalyaalif-

Kacamata hitam PERCUMA untuk berselfie sakan.. ;)

IMG_4240

Wahhh.. hari raya ni ramai yang bergaya dan sakan berselfie. Hehehhee.. Nih aku nak kongsikan laman web baru yang buat superaffiliate produk kacamata gelap. Dan.. yang menariknya, ada cara untuk korang dapatkan spek hitam nih PERCUMA jer..

Yerr.. betul, free jer. Korang suka la tuh kan nak dapat benda pree.. hehehehe. Bukan la buta2 nak dapat free. Spek nih pun harga dia RM100++ camtuh, so kalau dapat free memang syok gila la kan.. hehehe. Open house banyak nak pegi nih. Sepanjang Syawal nih bleh melaram la.. kehkehkeh.. Ada cara dia nak dapat free. Korang follow tips yang aku bagi nih.

Mula2 korang daftar dulu kat SINI. Daftar jer, bukan kena bayar. Pastuh, untuk aktifkan akaun korang, korang  Taip sms “VIP_nama username korang” dan hantar ke 0193929111. Lepas Admin dah aktifkan akaun korang, promosikan link korang tuh.Pastuh promote link korang kat facebook. Kalau ko dah dapat daftarkan 10 orang (daftar percuma) dari link korang, SMS semula ke Admin Taip “BONUS_username korang” dan hantar kat 0193929111. Admin akan buat semakan dan spek hitam yang korang pilih akan dihantar ke alamat yang korang daftar. PERCUMA jerr.. Best kan?  (Cari 10 kawan untuk daftar free jugak, kira PERCUMA la tuh kann.. hehehehe. Oh yer…. spek yang korang dapat free tuh pilih masa daftar percuma tuh tau.. ada gaya1 – gaya6. Pilihlah mana korang suka.

Lagi satu, offer nih sempena hari raya jer kot (sampai bulan September maybe..) . Mungkin lepas nih dah takde lagi.. so cepat2 rebut peluang sementara ada lagi spek free nih.. huhuhuhu..

Selamat mencuba dan selamat hari raya..

freevonzip

1 2 3 6