Tips dapat barang FREE

Nak Tahu?   Jeng..jeng..jeng..saya bagitahu ya
Mungkin ada yang dah tahu
Jadi saya nak kongsikan di sini kalau-kalau masih ada lagi yang belum tahu  :P..!,  (Banyaknyer  perkataan ‘Tahu’….hehehe)
Bagaimana nak dapatkan goodies tanpa bayaran di internet ?
 
Sambil-sambil kita bersosial di FB, Insta dan tweet tu, rajin-rajinkanlah jari-jemari anda untuk mengisi butir-butir anda seperti nama dan alamat, kemudian tunggu sahaja ‘sesuatu’(bukan surat hutang :P) sampai di rumah anda. Tak perlu bayar apa-apa.
 
Dibawah ini adalah antara free item yang pernah saya dapat, ada lagi sebenarnya seperti sampel perfume, kotex, berus gigi SYSTEMA Lion,pencuci pinggan mangkuk JOY dan banyak lagi….
 
Lazy
 
 
Bestkan!!,… dapat Percuma jer, siapalah yang tak nak.
 
Boleh jimatkan bajet kewangan kita kerana kadang-kadang item percuma  yang anda dapat adalah barang-barang keperluan yang wajib anda beli seharian.
Okaylah,sebenarnya apa yang saya nak kongsikan disini adalah bagaimana saya dapat semuanya ni secara percuma. Mudah sahaja nak dapat.
 
Biasanya syarikat yang mengeluarkan produk baru, mereka akan terlebih dahulu mengeluarkan sampel-sampel percuma untuk diberikan kepada pengguna tanpa bayaran. Jadi anda hanya perlu isi butiran anda dan hantar pada mereka secara online sahaja. Dimana saya nak isi?
 
Kalau anda ada facebook like page dibawah ni kerana mereka akan sentiasa update info terkini berkenaan dengan sampel-sampel percuma dan macam-macam lagi promosi setiap hari. Hanya perlu pergi pada pada link yang diberikan.Apa-apapun baca terlebih dahulu terma dan syarat sebelum ke langkah yang seterusnya ya.http://www.facebook.com/malaysiafreebies

Sekarang dah tahukan, jadi bolehlah  mulakan misi anda hari ini dan  Selamat mengumpul free item sebanyak yang mungkin..hehehe

-hadalyaalif-

Kacamata hitam PERCUMA untuk berselfie sakan.. ;)

IMG_4240

Wahhh.. hari raya ni ramai yang bergaya dan sakan berselfie. Hehehhee.. Nih aku nak kongsikan laman web baru yang buat superaffiliate produk kacamata gelap. Dan.. yang menariknya, ada cara untuk korang dapatkan spek hitam nih PERCUMA jer..

Yerr.. betul, free jer. Korang suka la tuh kan nak dapat benda pree.. hehehehe. Bukan la buta2 nak dapat free. Spek nih pun harga dia RM100++ camtuh, so kalau dapat free memang syok gila la kan.. hehehe. Open house banyak nak pegi nih. Sepanjang Syawal nih bleh melaram la.. kehkehkeh.. Ada cara dia nak dapat free. Korang follow tips yang aku bagi nih.

Mula2 korang daftar dulu kat SINI. Daftar jer, bukan kena bayar. Pastuh, untuk aktifkan akaun korang, korang  Taip sms “VIP_nama username korang” dan hantar ke 0193929111. Lepas Admin dah aktifkan akaun korang, promosikan link korang tuh.Pastuh promote link korang kat facebook. Kalau ko dah dapat daftarkan 10 orang (daftar percuma) dari link korang, SMS semula ke Admin Taip “BONUS_username korang” dan hantar kat 0193929111. Admin akan buat semakan dan spek hitam yang korang pilih akan dihantar ke alamat yang korang daftar. PERCUMA jerr.. Best kan?  (Cari 10 kawan untuk daftar free jugak, kira PERCUMA la tuh kann.. hehehehe. Oh yer…. spek yang korang dapat free tuh pilih masa daftar percuma tuh tau.. ada gaya1 – gaya6. Pilihlah mana korang suka.

Lagi satu, offer nih sempena hari raya jer kot (sampai bulan September maybe..) . Mungkin lepas nih dah takde lagi.. so cepat2 rebut peluang sementara ada lagi spek free nih.. huhuhuhu..

Selamat mencuba dan selamat hari raya..

freevonzip

Siapa Super Super Affiliate?

Super Super Affiliate

Apakah dia program Super Super Affiliate?

Saya yakin anda pernah dengar program affiliate kan?! Biasanya siapa yang rajin online mesti akan terserempak dengan program affiliate.  Tak pernah dengar? Hmmm.. Sekarang nih program affiliate ni memang tengah menjadi bualan hangat dan pilihan ramai. Sebab ianya salah satu kaedah untuk kita buat duit di internet walaupun kita tidak mempunyai produk. Yakni mempromosi produk digital orang lain. Produk digital ni pula kebiasaannya adalah produk yg boleh dihantar melalui email atau download sahaja seperti ebook, audiobook, template grafik dan macam2 lagi lah. Dan apabila kita mempromosikan laman web mini mereka, bagi setiap jualan kita akan dapat komisen. Ada pelbagai produk untuk anda pilih dan ada pelbagai bentuk komisen yang diberikan. Ikut kerajinan anda lah.

Tips memilih program affiliate yang bagus untuk anda join adalah:

1.- Landing page (website replika) yg menarik.

2.- Produk yang berguna untuk anda dan juga pembeli.

3.- Komisen yang tinggi, minimum pun dalam 40% dari jualan.

Ada juga program affiliate yg memberikan hadiah tambahan macam Iphone, Ipad, Galaxy Tab, laptop dan macam2 lagi kepada affiliate yang rajin mempromosikan produk mereka. Yang ini juga adalah faktor yang bagus untuk anda memilih untuk menyertai program tersebut. Dengan cara ini kedua-dua belah pihak untung dan gembira. Tuan punya produk gembira, yang tolong menjual (affiliate) pun gembira. Jadi anda pun boleh jadi affiliate ni. Cuba cari di internet produk2 digital yg selalunya menawarkan program affiliate untuk pelanggan mereka.

Saya nak cadangkan satu program affiliate yang lebih menarik sebab ianya bolehlah saya gelarkan sebagai program Super-Super Affiliate. Kenapa saya panggilnya sedemikian? Sebab ia menyediakan komisen yg tinggi- 50% setiap jualan. Dan kepada affiliate yang rajin dan aktif mendapat 6 jualan dalam masa 14 hari akan diberikan saguhati, insentif berbentuk bulanan. Belum pernah dilakukan oleh mana-mana affiliate program. Dan ada hadiah (Samsung Galaxy Note 2) untuk affiliate yg paling rajin.
Dan yang lebih hebatnya. Kaedah istimewa akan digunakan untuk membantu para affiliate mendapat 6 jualan pertama mereka. Yang ini memang best.  Wow..!! Memang super…!!
Saya memang dah join dan saya syorkan untuk anda turut serta.

Klik di link ini http://bit.ly/14yatVI

Saya yakin anda pasti sukakan nya.!

1 2 3 4