Projek Raya 2017 : Extra RM4k-RM8k setiap bulan sebelum raya.

Salam sejahtera.

Alhamdulillah. Setelah beberapa bulan saya cuba sendiri, akhirnya saya dah bersedia untuk kongsikan kaedah buat RM4k-RM8k setiap bulan dengan CUCKOO.

Dan kebetulan pula tak berapa lama jer lagi, kita akan sampai ke bulan Ramadhan untuk berpuasa dan seterusnya menyambut hari raya.

Saya faham puasa & raya 2017 (tahun ni) akan jadi lebih mencabar kepada ramai orang. Rata-rata rakan disekeliling meluahkan rasa tertekan dengan keadaan ekonomi sekarang. Bagi mereka yang dah ada gaji 5,6 angka tu rasanya mungkin lah tak panik sangat. Tapi ramai lagi yang sedang struggle setiap bulan sepanjang tahun ni. Ini hakikatnya.

Keadaan akan jadi lebih perit dari hari ini (hari ni 17 April 2017) pada bulan Ramadhan nanti. Orang kata bulan puasa, bulan untuk berjimat. Tapi hakikatnya di Malaysia tidak begitu. Bulan puasa & raya adalah bulan duit keluar berganda lebih banyak. Kos lebih tinggi.

Tak perlu saya cerita panjanglah. Anda pun sedar akan keadaan ni. Jadi bagi mereka yang sedar perlu buat sesuatu. Siapa siaga dari sekarang. Kalau tidak buat sesuatu, nanti masa puasa & raya akan banyak lah kisah airmata dan gundah gulana. Mana tak sedih kalau anak mintak baju raya, kita suruh pakai baju T-Shirt jer. Sadis kan. Dan mcm2 hal lagilah akan menambah tekanan jiwa. Jadi saya pohon anda buatlah sesuatu.

Meh sini, saya kongsikan kaedah untuk buat extra income sebelum puasa, sebelum raya tahun ni. Kalau anda berminat. Projek raya ni adalah dengan jadi agen Cuckoo. Kalau siapa yg tak pernah dengar Cuckoo boleh tengok www.cuckoo.com.my ataupun tengok video iklan nih. Iklan ni sekarang tengah keluar kat TV. Jadi agen Cuckoo ni mcm kerja part time lah. Mcm agen dropship, macam jugak affiliate, macam jugak broker tanah, macam jugak apa-apa kerja yg makan komisen. Kelebihan produk Cuckoo ni yg mudah untuk kita promote dan dapat komisen ialah dia ada bayaran ansuran bulan2. Produk pulak barang keperluan yg pelanggan guna setiap masa. Water Filter. Dan kerja-kerja agen bebas saja. Disinilah saya sediakan manual kerja-kerja online & offline untuk dapatkan jualan dengan mudah, untuk dapat GAJI KEDUA setiap bulan.

 

 

Nak tak saya ajarkan kaedah untuk dapat gaji kedua RM4k-RM8k sebulan dengan Cuckoo nih? Dan jika anda start sekarang, sebelum puasa start anda dah boleh ada GAJI KEDUA ni setiap bulan. Ada la duit tambahan untuk redah raya akan datang nih.  Saya dah garapkan semuanya dalam sebuah manual lengkap sebenarnya. Tapi saya akan berikan kepada yang betul2 ada usaha, mahu usaha dan memang perlukan RM4k-RM8K extra setiap bulan. Sanggup keluar modal sekitar RM90. Ya, ada modal. (Yg betul2 takde modal tapi mahu bagi komitmen 100% boleh bincang dgn saya). Kaedah ni  saya kongsikan dengan yg serius saja.  Saya akan masukkan anda yg nak buat projek raya 2017 ni dalam Group WhatsApp “Extra RM4k Sebelum Raya”. Saya nak hanya 30 orang saja. 30 orang yang nak Extra Income RM4k-RM8k sebelum raya. 30 orang yg saya akan pastikan dapat minimum RM4k sebelum raya.

Saya serius. 30 orang yg MAHU BUAT projek ni adalah rakan niaga saya, team saya, sila follow saya rapat2. Saya juga akan berikan semua tips & bantuan dalam whatsapp group dan medium lain. Anda VIP. Contoh lain, 30 orang ini akan saya berikan laman web peribadi contoh www.projekraya.namaanda.com. Hanya untuk pasukan saya ni saja. Tools ni saya berikan untuk pastikan anda dapat minimum RM4k anda setiap bulan. insyaAllah sasaran 5 angka sebulan seterusnya. Yang penting extra RM4k sebelum raya. Kalau sempat, sebelum puasa. Dan suka saya ingatkan potensi pendapatan projek raya ni tiada had. Mmng ada jer yg  buat income 5 angka terus. Saya kongsikan yg minimum. Sebab saya taknak berjanji langit dan bumi, gebang lebih, gimik melampau. Saya nak kongsikan kaedah yg realistik. Yg semua orang boleh dapat.  Kalau nak lebih, bergantung kepada usaha individu.

Tapi suka saya nak bagitau, tugas2 yg perlu anda buat sudah saya permudahkan sehingga ke tahap forwardkan msg sahaja. Saya dah link kan whatsapp message ke laman web. Setiap page akan menerangkan langkah seterusnya. Jadi tugas semua orang jadi mudah. Saya hanya perlukan komitmen anda. Anda beri komitmen, saya berikan komitmen kepada untuk capai minimum RM4k sebulan anda.

Apa saya dapat dari semua nih? Dalam Cuckoo, ada peluang untuk dapat income pasif juga. Iaitu bina rangkaian dan support rangkaian anda. Saya mahukan ini. Saya support anda capai GAJI KEDUA anda setiap bulan, saya juga dapat imbuhan dari kerjasama anda. Saya suka jika anda dapat RM4k sebulan. Saya MAHU anda dapat RM4k sebulan.Ianya situasi menang-menang. Jadi saya sediakan tools dan platformnya untuk anda. Akan datang saya akan tunjuk ajar anda untuk dapatkan pasif income pula.

Limited 30 orang. WhatsApp sekarang “Saya nak join Extra RM4k Sebelum Raya” ke saya

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *