Aplikasi Duit – Buat Duit Dengan Apps.

applikasiduit

Salam sejahtera.

Masih teringat di minda masa attend kelas2 internet marketing dengan otai2 mcm Gobala Krishnan, Shuth, Patric Chan, Zamri Nanyan, dll . Salah satu dari kelas ni, ada kelas 2 hari berharga RM5k. Dengan Patric Chan. Well, hari ni sifu-sifu online dan offline pun masing2 melalui krisis masing2.. termasuklah ENCIK Azizan Osman. Hehehe.. (jangan marah..)

Anyway, hari ni saya bukan nak menulis pasal Patric Chan ataupun Azizan Osman. Tetapi apa yang saya pelajari dari kelas-kelas yang dibuat oleh sifu- sifu internet marketing nih. Dan pernah saya tanya dengan Patric dalam kelasnya “what do you ‘see’ is going to be next big thing on internet marketing?” Dan jawapan Patric adalah pendek saja “Apps”. Waktu itu (rasanya dah 5 tahun lalu) apps, android dan ios masih belum dituturkan sewaktu sarapan di kedai mamak lagi. Tapi hari ni.. apps di handphone dah jadi macam suatu kemestian. Dan disitu adalah lubuk duit juga.

Baru-baru ni saya adalah terjumpa satu web diberi nama applikasiduit. Ianya memperkenalkan sejenis aplikasi di handphone (apps) utk android. Memang sangat menarik dan boleh dibanggakan apabila mendengar ada aplikasi dihandphone seperti apps ini dibangunkan oleh orang kita. Dan lebih hebat lagi bila anda boleh buat duit dengan klik2 saja handphone ditangan anda dengan aplikasi ini. Saya snapshot kan sedikit detail tentang aplikasi ini yang saya fikir bagus.

buatduitdenganapps

 

Dan yang lebih hebat lagi, saya sendiri mendapat pulangan dari AplikasiDuit.com ini. Rata-rata yang mengetahui tentang AplikasiDuit akan memberikan feedback dan komen positif kerana penggunanya benar2 dapat duit..!! Walaupun pendapatan yang diwar-warkan berbeza-beza jumlah dan tidak lah hingga ratusan ribu (saya tak pasti kalau ada yang pernah dapat sebanyak tu), tetapi yang pasti.. sehingga ke hari ini saya masih mendapat pulangan dari AplikasiDuit ini. Malah yang lebih menyentuh perasaan saya bila AplikasiDuit ini menjadi pembantu saya waktu kecemasan kewangan. Tengah-tengah sesak, cuba aplikasiduit, ada duit pulak masuk. Alhamdulillah. Jika anda mahu mahu tahu lanjut tentang AplikasiDuit ini anda boleh di gambar diatas atau klik disini.

Jika anda sedang berfikir-fikir tentang samada mahu mendapatkan AplikasiDuit ini atau tidak, saya suka mengingatkan tentang offer ini dari pengeluar aplikasi ini. Iaitu..

jaminan

Jaminan Pulangan Wang Semula 100% Tanpa Sebarang Syarat hanya berani diberikan oleh pengeluar yang serius dan cakap serupa bikin. Dan, sebenarnya jika anda ikut arahan waktu menggunakan AplikasiDuit ini, insyaAllah dalam masa singkat pun anda sudah mendapat pulangan modal malah untung dengan aplikasi ini. Saya bercakap dari pengalaman. Dan ini yang saya kongsikan bersama anda… Lagipun, dapat sekitar RM2000 seminggu dah cukup hebat bagi saya..

Cubalah.. dapaptkan aplikasiduit ini sekarang. Ikut arahan, dan mula terima duit. InsyaAllah.

peace Yo..