Ubat Herba Asma Mujarab yg semakin viral..

Nakcariubatuntukasma

Salam sejahtera,

Dah lama dah rasanya nak menulis pasal ubat asma yang special ni. Bukan ler aku nak tulis ni sebab nak carik sale.. hahaha. Sebabnya dalam my family memang ada adik beradik yang sakit asthma,  (aku takde la alhamdullah,.. tapi sekali sekala bila tengah tarik lagu tinggi kat karaoke tu ada rasa macam nak asma.. hehehe.. joking) jadi bila family sendiri cuba dan aku tengok kesannya tu sangat cepat dan mujarab. Jadi aku rasa bagus la untuk benda baik dikongsikan. Kalau tengok orang asthma tengah sesak nafas kesian woo.. kalau yg kena tu budak-budak, anak-anak. rasa nak menitik airmata kita yg sihat nih tengok.

Jadi bila aku dapat tahu pasal ubat herba asma ni, aku rasa terpanggil untuk tulis, bagi lagi viral lah. Benda baik.. elok kita kongsi.  Sebenarnya kalau aku tak tulis pun aku rasa ubat ni dah viral dah pun. Dan aku tulis ni pun sebab aku salah seorang pengguna yang puashati dengan ubat herba ni..  masa aku tulis ni ubat ni ada kat tepi laptop aku (macam mintak buatkan post jer kan.. huhuhu). Tak caya tengok gambar kat bawah ni.. aaa.. sungguh tak tipu kan.. hahaha.

ubatherbaasmamujarab

Selain untuk asma, ubat herba ni juga sangat efektif untuk sakit-sakit lain. Sakit perut, kembung, kena api, kena sengat, sakit gigi, tergeliat dan lain-lain penyakit yang seangkatannya lah. Boleh lah cuba. Kira macam kalau orang tua-tua dulu ada satu botol ubat “wajib” kat rumah la.. dan setiap family mesti ada gelaran masing-masing bagi ubat ni.. biasanya ubat sapu la.. kalau ada sakit sikit… Aaaa ambik “minyak hitam” tu sapu, ada famili yang panggil “ubat urut”, atau “minyak sapu” ada yg panggil “minyak angin”.. walaupun minyak tu tak berangin ataupun berwarna hitam.. hehehehe. Anyway, itu dulu. Nowadays, aku rasa minyak herba ni lah sangat sesuai untuk mengembalikan zaman kegemilangan “minyak hitam” dizaman dulu tu.

Ubat herba asma ni kalau mengikut maklumat dari pengeluar mengandungi pati gamat, habbatussauda, minyak zaitun, minyak kelapa dara dan akar kayu terpilih. Bau pun tak hanyir dan berangin tak panas kulit bila sapu.

Aku malas nak mengingatkan dan menulis balik testimonial sendiri dari famili aku yang mungkin akan jadi panjang berjela dan merugikan masa korang baca.. hahaha. Aku tulis ni pun dah kira macam testimonial dari aku laa (sebab aku satu famili pun guna).. cuma aku rasa dekat media sosial pun dah bersepah testimonial pengguna yang puashati dengan ubat herba ni. So, tak sungguh tak melata,  aku paste kan beberapa testimonial kat sini jerlah at least korang tau aku bukan reka cerita.. hehehe.

IMG-20160510-WA0027

IMG-20160510-WA0029

IMG-20160510-WA0031

IMG-20160510-WA0033

So, kalau nak dapatkan minyak ni dan cara-cara untuk guna boleh ler contact nombor kat gambar bawah ni. Harga ubat herba asma ni RM39 sahaja. Tak kurang tak lebih antara semua agen. Offer berbeza pada delivery sahaja. Penghantaran ni bergantung pada agen. Call lah lagi senang. Kalau dekat COC (Cash On Collection) jer. Kalau jauh, pakai pos laju. Bagus gitu.. sebab yang penting kita nak sampaikan kebaikan dan mujarabnya ubat. Kalau main-main harga nanti. Akhirnya produk yang baik nasibnya ke longkang. Saya pun bukan agen menjual.. maaf. hehehe. contact nombor kat bawah.

Nakbeliubatasma

Anda perlu website, landing page atau web jualan.

BannerGandaNiagaCool

Salam sejahtera,

Rasanya dah banyak kali juga saya menulis pasal internet bisnes. Dan semakin hari semakin ramai yang menggunakan kaedah online untuk cari duit. Dan dengan lebih ramai yang berminat untuk buat duit online maka persaingan sebenarnya semakin tinggi. Jika anda nak menjual tudung contohnya. Anda perlu ada sesuatu yang menarik dan tertarik tentang tudung untuk kekal dalam pasaran dan diminati ramai pengguna online. Anda perlu pemasaran yang sistematik. Kalau tidak anda akan tumbang dan jadi sama seperti mereka yang lain.

Dari pemerhatian saya kaedah yang paling berkesan memang masih lagi mirip “the money is in the list”. Bagi yang kurang faham cuba search apakah dia kaedah ini. Rasanya ramai otai internet marketer dah tulis pasal ni. Tidaklah 100% sama, tetapi mirip maksud saya jika anda lihat jualan online banyak terhasil apabila seseorang penjual itu melangkah lebih sedikit kedepan daripada pesaing. Dan usaha yang lebih sedikit inilah yang membuahkan hasil. Iaitu personal touch, dan added value. DAN… sebelum saya jelas lebih lanjut, saya perlu ingatkan anda, kebanyakan penjual online yang berjaya, mempunyai kedai fizikal sendiri, opis, gerai atau kiosk fizikal dimana pelanggan boleh jumpa penjual disitu. Ini bermaksud penjual online yang terbaik adalah juga seorang peniaga offline.

Baik.. kita teruskan. Saya sendiri cuba buat survey, saya tanyakan kenapa pelanggan beli pada A tidak pada B? Jawapan survey hampir sama, iaitu mereka hampir kenal siapakah A dan tidak B. Hampir kenal maksudnya, “ada info yg lengkap” pasal penjual A. Walaupun mungkin B menjual sedikit lebih murah tetapi mereka tetap membeli dari A sebab kredibiliti A. Apakah kredibiliti yang pelanggan mahu lihat? Pastinya anda juga mahu “pelaris” itu bukan?

Pelanggan mahu info lengkap mengenai produk yang ingin dibeli dan juga info diri penjual itu sendiri . Pelanggan mahu rasa selamat dan tidak akan ditipu bila buat bayaran, dan pelanggan mahu puas hati mengguna produk atau servis apabila bayaran telah dibuat. DAN.. ada satu lagi, apabila pelanggan sudah ada semua itu.. barulah pelanggan mahu dipujuk dan dilayan lebih sedikit untuk mereka memilih anda sebagai penjual produk yang mereka inginkan. Maksudnya info asas sebagai tunjang kepercayaan pelanggan mesti ada, kemudian barulah ayat power. Jika ayat power saja ada tapi kepercayaan tak dapat dipegang, maka pelanggan mungkin anda mencari alternatif lain.

Kesemua ini mesti diletakkan dalam sebuah “kotak pakej” dan dipersembahkan kepada pelanggan. Dan apakah pakej itu? YA… kotak pakej itu berbentuk LAMAN WEB @ WEB JUALAN.

Info produk dan info penjual perlulah dimaklumkan dengan jelas dalam laman web anda yang menjual. Saya panggil web jualan. Anda perlu nyatakan yang asas sehingga yang added value. Pelanggan mahu tahu siapa anda?, bagus ker produk anda?, ofis anda dimana? adakah anda individu yang dipercayai? berapa lama dah berniaga? adakah anda ada ilmu pasal produk? Segalanya lah yang boleh anda fikirkan, untuk mendapat kepercayaan pelanggan.  Semua ini perlu dinyatakan dalam web jualan anda.Ditambah pula dengan sedikit “ayat power” dan added value secukup rasa. Kalau anda ada semua ini dalam sebuah web jualan, maka dengan izin Tuhan usaha anda yang “lebih sedikit” dari orang lain ini akan membuahkan hasil. Pelanggan akan pilih untuk membeli dari anda. Dan kelebihan ini, adalah sangat crucial sebab dalam beribu-ribu penjual online yang menjual produk yang sama. Dalam persaingan yang menggila ini..mereka akan pilih anda..

Ini adalah fakta dan senjatanya. Jadi jika anda mahu menang dalam perlumbaan bisnes online ini, pastikan anda ada senjata ini. Ianya bukan rahsia besar, sehingga ramai penjual online tidak mengendahkan senjata ini. Jika anda tidak percaya saya, anda perlu buka minda dan lihat penjual-penjual yang berjaya buat jualan online. Kesemuanya ada laman web @ landing page at least. Lihat saja contoh.. simple, cuba anda taip search di Google pasal TUDUNG.. anda akan dapat lihat otai-otai penjual tudung di page pertama enjin carian. Jadi anda yang tidak ada senjata ini (laman web) masih mahu menjual online? Anda akan bazirkan duit buat iklan.. percayalah.!!

Bina laman web jualan anda sekarang barulah anda boleh jadi leader dalam pasaran anda. KLIK banner dibawah..

smallGN

Bangkrap: Siapa Hafiz Mansor?

ADAKAH MASALAH ANDA SEPERTI HAFIZ?

ADAKAH MASALAH ANDA:

  • Bankrup dan tak tahu bagaimana nak bangkit semula?
  • Banyak hutang dan semakin bertambah beban?
  • Murung selepas hilang jutaan ringgit?
  • Ditipu dan dipergunakan rakan perniagaan?
  • Buat macam-macam tapi tak kaya-kaya?
  • Dalam proses nak bankrup akibat berhutang dengan bank?
  • Belum bankrup dan takut terjadi?

 

SIAPA HAFIZ MANSOR?

 

bangkrap

1 2