Semua bisnes perlu promosi..

Salam sejahtera.

Promosi merupakan faktor besar dalam bisnes. Bagi sesiapa yang merasakan ianya tidak penting, maka anda sudah silap. Tak kisahlah anda buat program MLM ker, program trading ker, jual barang, dropship, servis, program derma, amal jariah, rangkaian, apa-apalah… Tanpa promosi yang betul, produk atau servis anda takkan berjaya. Namun kos pengiklanan juga boleh menjadi punca kegagalan bisnes anda. Salah teknik dan pengurusan iklan, mungkin anda tak pulang modal pun.

Tidak ada guru yang paling baik selain pengalaman. Maka dapatkan teknik dan pengurus pengiklanan anda dari kalangan mereka yang berpengalaman. Yang pernah rasa jatuh bangun.. yang tau selok-belok pengiklanan. Hakikat ini memang diakui oleh syarikat-syarikat gergasi. Bayangkanlah.. jika berbincang dengan syarikat-syarikat pengiklan ini, kos yang disebut macam tak masuk akal. Kalau fikir panjang takut nak cuba. Namun syarikat-syarikat besar ini sanggup bayar demi pengiklanan. Anda juga perlu bijak mengiklan. Anda perlu berfikiran positif dan berani untuk beriklan. Mungkin kita biasa keluar kos kecil untuk iklan.. tahu tak anda iklan di TV berharga puluhan ribu mengikut minit? Wow.. begitu pentingnya pengiklanan.

Bila difikir-fikir..  pengiklanan ini sebenarnya adalah bisnes yang lumayan. Anda mahu jadi towkey iklan?

aiklan

Ianya sesuatu yang menarik bila difikirkan. Orang diluar sana sibuk berlawan, bersaing nak menunjukkan produk siapa yang lebih hebat. Jika anda sebagai penyedia media iklan, anda yang paling untung. Anda tidak melawan market, anda tak perlu bersaing. Tapi anda akan dianggap kawan kerana anda menyediakan iklan mereka. Dua-dua pihak kawan anda.! ­čÖé

Jika anda mempromosi kepada kawan-kawan contohnya. Kawan akan suka dengan anda, sebab anda memberikan idea untuk mempromosi produk dia. Berbeza kalau anda buat MLM, nak jual produk. Belum anda buka mulut, kawan dah lari. Hahaha.. Jadi bisnes iklan ni memang seronoklah. Pergi ke laman web ini http://www.gandaniaga.com, anda pun boleh jadi towkey iklan. Bantu kawan gandakan bisnes dia anda dapat RM100,000. WOWw..!!  (Passcode: G20003)

 Lihat contoh peniaga yang sambil promote produk sendiri sambil jadi towkey iklan.

dermaG20013

Autodownline123

Ohsemm1bannerdeqdaNo1Qualitybestmobile5

duitwassap1demamdenggitabungruangiklan4ais

Pergi ke laman web ini http://www.gandaniaga.com, anda pun boleh jadi towkey iklan. Bantu kawan gandakan bisnes dia anda dapat RM100,000. WOWw..!!  (Passcode: G20003)